drop shadow - full width - no bg

A project definitely fit for a growing family and all their needs too, with the intent of accommodating and providing a space for them to gather and enjoy together. Such a comfortable setting situated within the large extension houses not just a futuristic kitchen but a comfortable nook too.

 

The main colour scheme of neutral whites and greys is reflected throughout the build, especially in the kitchen as all the handle-less cupboards expertly fitted by Price & Price have high shine fronts which create a luminous mood, due to the light from the overhead fixtures bouncing off. Unlike outdated kitchens, Price & Price recognises that high performing appliances must be easily merged within the interior, therefore both ovens are elevated and in line with counters for ease of use. Multi levels are apparent throughout the build, as the kitchens ceiling is lower to create s comfier vibe, and to separate the living area slightly. Whereas, in the living area light is in abundance due to the Velux Windows and floor to ceiling windows, creating more of a sociable and airy atmosphere in comparison to the kitchen which adds to the general welcoming atmosphere.

Contact Us Today: 01257 265 673

JOHNSWOOD

Scroll down for an overview of the build

Back to case studies Back to case studies P-and-P-Logo-House-top