drop shadow - full width - no bg

An intensive and grand extension, designed to truly utilise and open up the existing home, in order to create an indulgent and elegant image, snugly incorporated within the garden for an intimate and relaxed atmosphere.

 

By extending into the space available in the back garden, Price & Price were able to produce a bespoke kitchen and living area with a certain ‘English charm’, which is present due to the airy and timeless nature of the build, and the application of indulgent creams and pure whites throughout the interior. The naturally occurring wood floors bring a touch of rustic sentiments, which perfectly compliment the use of natural light which can now flood through the sliding floor to ceiling PVC windows, and Velux windows situated in the Vaulted ceilings. Overall, this has exceeded the wishes of the client as there is a renewed sense of elegance in this build due to the complimentary interiors and natural use of light, which almost highlight the timeless elegance. In addition, by creating levels within the garden through the installation of a cosy Indian paved patio and dainty steps, there is a feeling of a personal secluded area which the clients may fully appreciate in a more intimate manner.

Contact Us Today: 01257 265 673

BURGHWOOD WAY

Scroll down for an overview of the build

Back to case studies Back to case studies P-and-P-Logo-House-top