drop shadow - full width - no bg

A progressive remodelling of a property, designed to elevate and improve a standard property to its full creative potential. By accommodating and complementing nature into the aesthetic, Price & Price were able to make full use of the client’s atmospheric and wholesome settings.

 

By installing extensive underfloor heating, the client’s views may be fully appreciated, as they can enjoy them in full comfort regardless of the weather, therefore the extension indulges extra space as it can be used and enjoyed in any season. Whilst the use effortless and clean colour palettes (seen in our flawless K Render) maximise and reflects the light which pours through the Velux windows installed in the vaulted ceilings, which highlights the creation of space. The unique corner kitchen fit, underlines how Price & Price’s individual design have utilised a smaller space without over spilling into the living area. Instead, we have created a multi use area for entertainment and everyday use.

 

Moreover, the small yet significant outside lighting highlights the new build and its indulgent features like the expansive glass windows, pinpointing it as a ambient and atmospheric extension.

Contact Us Today: 01257 265 673

LONG COPSE

Scroll down for an overview of the build

Back to case studies Back to case studies P-and-P-Logo-House-top