drop shadow - full width - no bg

A project with the intent of accommodating a growing family, drawing the family together in an intimate and comfortable setting, made possible due to the large extension housing a vast family kitchen equipped with modern appliances, and white brushed counters. Such a positive transformation has created the perfect setting and ambiance for both cooking, entertaining and everyday family life, as there are numerous places such as the breakfast bar for the family to sit, relax and talk.

 

By combing floor to ceiling windows/doors both shown in the interior and exterior, there are no barriers, therefore space seems limitless and family time can be truly enjoyed. This also allows extensive use of the patio, and dining area outside, providing many spaces for relaxation and a variety of areas too. Velux windows open up and highlight the light colour scheme, presenting the new extension in a welcoming and bright ambiance.

 

Contact Us Today: 01257 265 673

REGIMENT DRIVE

Scroll down for an overview of the build

Back to case studies Back to case studies P-and-P-Logo-House-top