drop shadow - full width - no bg

From an unremarkable and normal home, to being transformed to an effortlessly stylish family home, this project underwent thorough consultation and re-design as to deliver a fully operational and modern home.

 

By utilising more of the space provided in the back garden, Price & Price were able to create a vast kitchen, truly epitomising the heart of any family home, due to the innovative combination of garden, kitchen and living area. All areas have been drawn together by the installation of floor to ceiling windows and Velux windows, which draw in natural light and create a sense of more space regardless of the extension being bigger than its prior design. Moreover, by using such clever and yet simple methods of numerous windows the slickness and immaculate fit of the kitchen is only highlighted further, as the light is able to be reflected and bounced against the smooth counters.

Price & Price’s interior design elevates the sense of extra space, due to high ceilings and light surfaces for a clutter free and effortless style.

Contact Us Today: 01257 265 673

TOPAZ WAY

Scroll down for an overview of the build

Back to case studies Back to case studies P-and-P-Logo-House-top